Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening

Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SunRed CE09B. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening.

Specificaties Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening

Merk

SunRed

Fabrikantcode

CE09B

Omschrijving van de Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening

Ervaar het ultieme comfort met de Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening. Deze terrasverwarmer maakt gebruik van een handige afstandsbediening, waardoor je niet meer hoeft op te staan om de warmte-instellingen aan te passen of het licht aan te zetten. Hang de lichtgewicht terrasverwarmer eenvoudig aan het plafond en bespaar kostbare opbergruimte. In plaats van een zware terrasverwarmer uit de schuur te halen, geniet je snel van de aangename warmte die deze heater afgeeft. Met 3 verschillende warmtestanden (900, 1200 en 2100 watt) kun je de intensiteit van de warmte zelf bepalen. Bovendien heeft de wind weinig invloed op de prestaties van deze terrasverwarmer. Raadpleeg de handleiding om te zien waar je het product wel en niet mag ophangen. Onze specialisten adviseren om 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken voor het verwarmen van winderige terrassen en beschutte terrassen vanaf 19 vierkante meter. Om ervoor te zorgen dat je stoppen niet doorslaan, raden we aan om een terrasverwarmer met meerdere circuits te gebruiken. Met een softstarter wordt het piekvermogen afgevlakt, waardoor je stroomgroep niet overbelast raakt. Geniet dus zorgeloos van de warmte en het comfort van de Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer ervaart vrijwel geen warmteverlies als gevolg van de wind. De terrasverwarmer heeft 3 niveaus waarmee je de warmte-intensiteit naar je eigen wens kunt aanpassen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aanpassen vanuit je stoel.

Minpunten
  • Tijdens het verwarmen straalt de terrasverwarmer redelijk veel licht uit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening. 

De review over Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.