Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sunred Sirius Zwart

Sunred Sirius Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SunRed CE09BLACK. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sunred Sirius Zwart.

Specificaties Sunred Sirius Zwart

Merk

SunRed

Fabrikantcode

CE09BLACK

Omschrijving van de Sunred Sirius Zwart

De Sunred Sirius Zwart is een innovatieve plafondheater die een warme en gezellige sfeer creëert op jouw terras. Met zijn lichtgewicht ontwerp hang je deze terrasverwarmer moeiteloos aan het plafond, waardoor je meer ruimte op je terras overhoudt in vergelijking met een staande heater. Geen gedoe meer met het sjouwen van een zware terrasverwarmer uit de schuur, maar direct genieten van de aangename warmte die deze elektrische heater uitstraalt. De Sunred Sirius Zwart beschikt over 3 warmtestanden (900, 1200 en 2100 watt), waardoor je de intensiteit van de warmte naar eigen wens kunt aanpassen. Zelfs in een winderige omgeving heeft de wind weinig invloed op de warmte-afgifte van deze heater. Om te weten waar je de plafondheater wel en niet mag ophangen, raadpleeg je eenvoudig de bijgeleverde handleiding. Voor de optimale verwarming van besloten en winderige terrassen vanaf 21 vierkante meter, adviseert de specialist om 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Om te voorkomen dat je stoppen doorslaan, is het raadzaam om een softstarter te gebruiken. Hiermee wordt de piekstroom afgevlakt, wat resulteert in een soepelere stroomtoevoer naar de heater. Begin altijd op de laagste stand om de piekspanning te verminderen bij een terrasverwarmer met meerdere standen. Met de Sunred Sirius Zwart haal je een.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door de windinvloed. De terrasverwarmer heeft 3 standen waarmee je de warmte-intensiteit naar eigen voorkeur kunt aanpassen.

Minpunten
  • Tijdens het verwarmen straalt de terrasverwarmer relatief veel licht uit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sunred Sirius Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sunred Sirius Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sunred Sirius Zwart. 

De review over Sunred Sirius Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.