Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sunred Sirius Zilver Hangend

Sunred Sirius Zilver Hangend Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SunRed CE09. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sunred Sirius Zilver Hangend.

Specificaties Sunred Sirius Zilver Hangend

Merk

SunRed

Fabrikantcode

CE09

Omschrijving van de Sunred Sirius Zilver Hangend

De Sunred Sirius Zilver Hangend is een innovatieve plafondheater die je eenvoudig aan het plafond kunt bevestigen. Met zijn lichte gewicht neemt deze terrasverwarmer minder ruimte in beslag dan een staande heater, wat betekent dat je niet langer hoeft te sjouwen met zware apparatuur uit de schuur. Deze elektrische heater geeft snel warmte af, zodat je direct kunt genieten van een aangename temperatuur. De plafondheater beschikt over 3 warmtestanden (900, 1200 en 2100 watt), zodat je de intensiteit van de warmte naar wens kunt aanpassen. In tegenstelling tot andere terrasverwarmers wordt de warmte-afgifte van deze heater nauwelijks beïnvloed door wind in de omgeving. Het is echter belangrijk om op te merken dat deze heater tijdens het verwarmen een sterk oranje licht afgeeft. Raadpleeg de handleiding om te zien waar je dit product wel en niet mag ophangen. Het advies van de specialist is om voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen vanaf 19 vierkante meter twee van deze terrasverwarmers te gebruiken. Het starten van een terrasverwarmer vergt meer stroom, wat resulteert in een piekvermogen. Met een softstarter kun je dit vermogen echter afvlakken, waardoor je stroomgroep niet overbelast raakt en voorkomt dat je stoppen doorslaan. Zorg er bij een terrasverwarmer met meerdere standen voor dat je deze instelt op de gewenste warmte.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies als gevolg van wind. De terrasverwarmer heeft 3 standen zodat je de warmte-intensiteit naar eigen wens kunt aanpassen.

Minpunten
  • Tijdens het verwarmen straalt de terrasverwarmer relatief veel oranje licht uit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sunred Sirius Zilver Hangend

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sunred Sirius Zilver Hangend tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sunred Sirius Zilver Hangend. 

De review over Sunred Sirius Zilver Hangend is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.