Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sunred Silver 2000 Wand

Sunred Silver 2000 Wand Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SunRed RD-SILVER-2000W. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sunred Silver 2000 Wand.

Specificaties Sunred Silver 2000 Wand

Merk

SunRed

Fabrikantcode

RD-SILVER-2000W

Omschrijving van de Sunred Silver 2000 Wand

De Sunred Silver 2000 Wand is de perfecte oplossing voor terrassen die blootgesteld zijn aan veel wind. Dankzij het windbestendige verwarmingselement gaat er nauwelijks warmte verloren door de invloed van wind. Bovendien zorgt een subtiel laagje roségoud op het element voor extra reflectie, wat resulteert in een intensere warmte. Met een verwarmingsbereik tot wel 22 vierkante meter is dit de ideale terrasverwarmer. Het is belangrijk om te vermelden dat de intensiteit van de warmte afneemt naarmate je verder van de heater af staat. Gelukkig hoef je niet op te staan om de heater aan of uit te zetten, want de meegeleverde afstandsbediening maakt het mogelijk om dit comfortabel vanuit je luie stoel te doen. Raadpleeg de handleiding om te zien waar je de heater wel of niet kunt ophangen. Onze specialisten adviseren het gebruik van twee van deze terrasverwarmers voor beschutte en winderige terrassen vanaf 22 vierkante meter. Het opstartvermogen van een terrasverwarmer is hoger, wat kan leiden tot een piek in het stroomverbruik. Om dit te voorkomen en te voorkomen dat je stoppen doorslaan, raden we aan om een softstarter te gebruiken. Hiermee wordt het vermogen afgevlakt, zodat je stroomgroep geen overbelasting krijgt.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer ervaart bijna geen warmteverlies door windinvloeden. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je het apparaat aan- of uitzetten vanuit je comfortabele stoel. Een elektrische terrasverwarmer kan snel en gemakkelijk worden aangezet, omdat je simpelweg alleen de stekker in het stopcontact hoeft te steken.

Minpunten
  • De terrasverwarmer heeft slechts één stand, waardoor je de warmte-intensiteit niet naar eigen wens kunt aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sunred Silver 2000 Wand

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sunred Silver 2000 Wand tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sunred Silver 2000 Wand. 

De review over Sunred Silver 2000 Wand is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.