Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sunred Silver 2000 Staand

Sunred Silver 2000 Staand Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SunRed RD-SILVER-2000S. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sunred Silver 2000 Staand.

Specificaties Sunred Silver 2000 Staand

Merk

SunRed

Fabrikantcode

RD-SILVER-2000S

Omschrijving van de Sunred Silver 2000 Staand

De Sunred Silver 2000 Staand is de perfecte oplossing voor het verwarmen van terrassen die blootgesteld zijn aan veel wind. Het innovatieve verwarmingselement is vrijwel niet gevoelig voor wind, waardoor er nauwelijks warmteverlies optreedt. Bovendien is het verwarmingselement bedekt met een laagje roségoud, wat zorgt voor extra reflectie en intensiteit van de warmte. Met een verwarmingsbereik van maar liefst 22 vierkante meter zorgt deze heater ervoor dat je gasten comfortabel kunnen genieten van een verwarmd terras. De Sunred Silver 2000 Staand wordt geleverd met een handige afstandsbediening, waardoor je de heater gemakkelijk vanuit je luie stoel aan of uit kunt zetten. Daarnaast is deze terrasverwarmer spatwaterdicht dankzij de IP54-certificering, wat betekent dat je hem zonder zorgen buiten kunt laten staan, zelfs tijdens een regenbui. Onze specialisten adviseren om voor beschutte en winderige terrassen vanaf 12 vierkante meter twee van deze terrasverwarmers te gebruiken voor optimale verwarming. Daarnaast raden we aan om een softstarter te gebruiken om het piekvermogen te verminderen en te voorkomen dat je stroomgroep overbelast raakt. Op deze manier kun je genieten van een warm terras zonder dat je stoppen doorslaan.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door windinvloeden. Met een bereik van 22 vierkante meter verwarmt deze terrasverwarmer een groter oppervlak dan vergelijkbare terrasverwarmers. Dankzij de afstandsbediening kun je de terrasverwarmer vanuit je luie stoel aan- of uitzetten.

Minpunten
  • De terrasverwarmer heeft maar één stand, waardoor je de warmte-intensiteit niet naar eigen voorkeur kunt aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sunred Silver 2000 Staand

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sunred Silver 2000 Staand tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sunred Silver 2000 Staand. 

De review over Sunred Silver 2000 Staand is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.