Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sunred SFT15B

Sunred SFT15B Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SunRed SFT15B. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sunred SFT15B.

Specificaties Sunred SFT15B

Merk

SunRed

Fabrikantcode

SFT15B

Omschrijving van de Sunred SFT15B

De Sunred SFT15B is een prachtige toevoeging aan je terras, waardoor je op elk moment van het jaar kunt genieten van een gezellige sfeer. Deze gasheater maakt gebruik van vlammen om warmte te genereren, waardoor je een knusse en uitnodigende sfeer creëert. Met de traploze instelbaarheid kun je de warmte-intensiteit eenvoudig aanpassen aan je eigen voorkeuren. Dankzij de handige wielen kun je de flameheater moeiteloos verplaatsen naar elke gewenste plek in je tuin. Of je nu een groot feest organiseert of gewoon ontspannen wilt genieten van een zomeravond, deze terrasverwarmer past zich aan jouw behoeften aan. Houd er rekening mee dat deze gasheater speciaal is ontworpen voor gebruik buitenshuis en in een niet-afgesloten ruimte. Als je een winderig terras hebt met een oppervlakte van minimaal 21 vierkante meter, raden we aan om 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken voor een optimale warmteverspreiding. Houd er rekening mee dat de gasfles niet is inbegrepen bij de aankoop van deze gasheater. Gelukkig is de Sunred SFT15B geschikt voor zowel 5 kilogram als 11 kilogram propaan- en butaangasflessen, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw behoeften past. Met de Sunred SFT15B geniet je van eindeloze gezelligheid op je terras, ongeacht het seizoen.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer heeft wieltjes, zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen. Met een warmtebereik van 50 vierkante meter verwarmt deze terrasverwarmer een groter oppervlak dan de meeste gas terrasverwarmers. Dankzij de traploze instelling kan je zelf de intensiteit van de warmte bepalen.

Minpunten
  • De terrasverwarmer verbruikt ongeveer 1,26 euro per uur op de maximale stand.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sunred SFT15B

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sunred SFT15B tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sunred SFT15B. 

De review over Sunred SFT15B is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.