Sunred Parasol 2000 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SunRed PH10. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sunred Parasol 2000.

Specificaties Sunred Parasol 2000

Merk

SunRed

Fabrikantcode

PH10

Omschrijving van de Sunred Parasol 2000

De Sunred Parasol 2000 is een uniek product dat speciaal ontworpen is om onder je parasol te plaatsen. Hierdoor neemt de terrasverwarmer geen extra ruimte in beslag en kunnen mensen genieten van een warme en comfortabele omgeving. De terrasverwarmer beschikt over 3 halogeenlampen die afzonderlijk van elkaar aan en uit kunnen worden gezet. Wat deze terrasverwarmer extra bijzonder maakt, is dat de warmtestraling niet beïnvloed wordt door wind. Dit betekent dat je altijd kunt genieten van een aangename warmte, zelfs op winderige dagen. De Sunred Parasol 2000 kan eenvoudig worden bevestigd aan de stang van je parasol dankzij de handige schroefbevestiging. Het is belangrijk dat de stokdikte van je parasol tussen de 2,5 en 6 centimeter is om deze terrasverwarmer te kunnen gebruiken. Met de Sunred Parasol 2000 kun je kiezen uit 3 verschillende standen, namelijk 650, 1.300 en 2.000 watt. Op deze manier kun je zelf bepalen welke warmte het meest comfortabel voor je is. Onze specialisten raden aan om voor beschutte en winderige terrassen vanaf 18 vierkante meter 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Om ervoor te zorgen dat de terrasverwarmer geen overbelasting veroorzaakt, is het aan te raden om een softstarter te gebruiken. Deze zorgt ervoor dat het piekvermogen, dat nodig is bij het opstarten van de terrasverwar.

Pluspunten
  • Vanwege zijn vorm is de terrasverwarmer speciaal geschikt om onder een parasol te gebruiken. De drie lampen zijn draaibaar, zodat je zelf kunt bepalen in welke richting de heater de ruimte verwarmt. Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door de invloed van wind.

Minpunten
  • Er wordt geen tripod meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sunred Parasol 2000

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sunred Parasol 2000 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sunred Parasol 2000. 

De review over Sunred Parasol 2000 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.