Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sunred Indus II 2100 Hangend

Sunred Indus II 2100 Hangend Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SunRed IND-2100H. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sunred Indus II 2100 Hangend.

Specificaties Sunred Indus II 2100 Hangend

Merk

SunRed

Fabrikantcode

IND-2100H

Omschrijving van de Sunred Indus II 2100 Hangend

De Sunred Indus II 2100 Hangend is een revolutionaire terrasverwarmer die jou binnen enkele seconden volledig opwarmt. Geen last meer van de kou! Maar als je liever geniet van een ontspannen moment onder een dekentje met een heerlijke kop thee, dan kun je het vermogen eenvoudig aanpassen. Met 3 verschillende vermogensstanden (900, 1.200 en 2.100 watt) kun je de warmte precies afstemmen op jouw behoeften. En het beste van alles is dat je dit allemaal kunt doen zonder op te staan, dankzij de handige afstandsbediening die bij de terrasverwarmer wordt geleverd. Deze terrasverwarmer is ontworpen met een windbestendig verwarmingselement, waardoor je hem zelfs kunt gebruiken op een winderig terras. Met het hoogste vermogen van 2.100 watt kan de terrasverwarmer een oppervlakte van 21 vierkante meter verwarmen. Het is belangrijk om de handleiding te raadplegen voor de juiste installatieplaatsen. Onze specialisten adviseren het gebruik van 2 van deze terrasverwarmers voor beschutte en winderige terrassen vanaf 21 vierkante meter. Bovendien verbruikt een terrasverwarmer meer energie bij het opstarten. Gelukkig kun je met een softstarter dit vermogen geleidelijk laten toenemen, zodat je stroomgroep geen overbelasting ervaart. Geniet van de warmte en comfort die de Sunred Indus II 2100 Hangend biedt, en creëer de perfecte sfeer voor jouw buitenruimte.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer heeft 3 standen, zodat je de warmte-intensiteit naar eigen wens kunt aanpassen. Met de bijgeleverde afstandsbediening regel je eenvoudig de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer vanuit je stoel. Een elektrische terrasverwarmer is snel en gemakkelijk te gebruiken, je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken.

Minpunten
  • De terrasverwarmer kan niet draaien, dus je kunt niet zelf bepalen in welke richting de heater de ruimte verwarmt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sunred Indus II 2100 Hangend

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sunred Indus II 2100 Hangend tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sunred Indus II 2100 Hangend. 

De review over Sunred Indus II 2100 Hangend is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.