Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sunred Indus 2500 Hangend Zwart

Sunred Indus 2500 Hangend Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SunRed RSH16L. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sunred Indus 2500 Hangend Zwart.

Specificaties Sunred Indus 2500 Hangend Zwart

Merk

SunRed

Fabrikantcode

RSH16L

Omschrijving van de Sunred Indus 2500 Hangend Zwart

De Sunred Indus 2500 Hangend Zwart is een revolutionaire terrasverwarmer die niet alleen de omgeving verwarmt, maar ook direct op het lichaam gerichte warmte afgeeft. Met zijn halogeenlamp zorgt deze terrasverwarmer ervoor dat de wind weinig invloed heeft op de warmte die wordt afgegeven, waardoor je optimaal kunt genieten van een aangename temperatuur op je terras. Met een bereik van 23 vierkante meter is deze heater perfect geschikt voor middelgrote terrassen. De Sunred Indus 2500 Hangend Zwart biedt je de mogelijkheid om de warmte-afgifte naar eigen wens in te stellen dankzij de 2 standen: 1.000 watt en 2.500 watt. Hierdoor kun je de terrasverwarmer aanpassen aan de weersomstandigheden en je eigen comfort. Met een IP24-certificering is deze heater spatdicht en bestand tegen een lichte regenbui, waardoor je hem zorgeloos buiten kunt laten hangen. De stroomkabel heeft een lengte van 1,8 meter, dus zorg ervoor dat je terrasverwarmer in de buurt van een stopcontact hangt. Voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen vanaf 23 vierkante meter wordt het gebruik van 2 van deze terrasverwarmers aanbevolen. Daarnaast is het raadzaam om een softstarter te gebruiken om het piekvermogen bij het opstarten af te vlakken, zodat je stroomgroep niet overbelast raakt en je stoppen niet doorslaan. Met de Sunred Indus 250.

Pluspunten
  • Met een warmtebereik van 23 vierkante meter verwarmt deze terrasverwarmer een groter oppervlakte dan vergelijkbare terrasverwarmers. Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door de invloed van de wind. Een elektrische terrasverwarmer kun je snel en gemakkelijk aanzetten door simpelweg de stekker in het stopcontact te steken.

Minpunten
  • Je kunt niet zelf bepalen in welke richting de terrasverwarmer de ruimte verwarmt, omdat deze niet draaibaar is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sunred Indus 2500 Hangend Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sunred Indus 2500 Hangend Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sunred Indus 2500 Hangend Zwart. 

De review over Sunred Indus 2500 Hangend Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.