Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sunred Indus 2500 Hangend Wit

Sunred Indus 2500 Hangend Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SunRed RSH16LW. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sunred Indus 2500 Hangend Wit.

Specificaties Sunred Indus 2500 Hangend Wit

Merk

SunRed

Fabrikantcode

RSH16LW

Omschrijving van de Sunred Indus 2500 Hangend Wit

De Sunred Indus 2500 Hangend Wit is een terrasverwarmer die gebruik maakt van halogeenlampen om het lichaam direct te verwarmen in plaats van de omgeving. Dit zorgt ervoor dat de warmte minder beïnvloed wordt door wind, waardoor je langer kunt genieten van een aangename temperatuur op je terras. Met een bereik van 23 vierkante meter is deze terrasverwarmer perfect voor middelgrote buitenruimtes. Raadpleeg de handleiding om te zien waar je de terrasverwarmer veilig kunt ophangen. De Sunred Indus 2500 Hangend Wit heeft twee standen, namelijk 1.000 watt en 2.500 watt, zodat je de warmte-afgifte kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Met een IP24-certificering is deze heater spatdicht en bestand tegen een lichte regenbui. De stroomkabel heeft een lengte van 1,8 meter, dus zorg ervoor dat je terrasverwarmer in de buurt van een stopcontact hangt. Onze specialisten adviseren om bij beschutte en winderige terrassen van meer dan 23 vierkante meter twee van deze terrasverwarmers te gebruiken. Om ervoor te zorgen dat je stroomgroep niet overbelast raakt, raden we aan om een softstarter te gebruiken. Deze zorgt ervoor dat de terrasverwarmer geleidelijk aan opstart, waardoor er geen piekvermogen ontstaat. Hierdoor voorkom je dat je stoppen doorslaan en kun je ongestoord genieten van de warmte en gezelligheid op je terras.

Pluspunten
  • Met een oppervlaktebereik van 23 vierkante meter verwarmt deze terrasverwarmer een groter gebied dan vergelijkbare terrasverwarmers. Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies door windinvloed. De terrasverwarmer heeft 2 standen waarmee je de warmte-intensiteit naar eigen wens kunt aanpassen.

Minpunten
  • Je hebt geen mogelijkheid om de richting van de stralingswarmte aan te passen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sunred Indus 2500 Hangend Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sunred Indus 2500 Hangend Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sunred Indus 2500 Hangend Wit. 

De review over Sunred Indus 2500 Hangend Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.