Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sunred Dark Vintage 2500 Staand

Sunred Dark Vintage 2500 Staand Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SunRed RD-DARK-VIN25S. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sunred Dark Vintage 2500 Staand.

Specificaties Sunred Dark Vintage 2500 Staand

Merk

SunRed

Fabrikantcode

RD-DARK-VIN25S

Omschrijving van de Sunred Dark Vintage 2500 Staand

De Sunred Dark Vintage 2500 Staand is een hoogteverstelbare terrasverwarmer die perfect is voor elk buitenfeest of ontspannen avondje op het terras. Met een verstelbare hoogte tussen 150 en 198 centimeter kun je de terrasverwarmer precies op de gewenste hoogte instellen. Of je nu aan een lage buitentafel zit of een feestje hebt met statafels, deze terrasverwarmer past zich aan jouw behoeften aan. Deze terrasverwarmer heeft twee vermogensstanden, namelijk 1.250 en 2.500 watt. Met de handige afstandsbediening kun je eenvoudig de gewenste stand selecteren. Wat deze terrasverwarmer echt uniek maakt, is het laagje rosé bladgoud over het verwarmingselement. Dit zorgt voor een intensere warmte dan andere terrasverwarmers, dankzij de extra reflectie. Maar maak je geen zorgen, ondanks de intense warmte zorgt deze terrasverwarmer voor minder fel licht dan andere modellen, waardoor je nog steeds kunt genieten van een sfeervolle ambiance op je terras. Voor optimale verwarming van beschutte en winderige terrassen vanaf 26 vierkante meter wordt geadviseerd om twee van deze terrasverwarmers te gebruiken. Het gebruik van een losse softstarter heeft geen effect op deze terrasverwarmer, omdat deze al een vertraging heeft bij het opstarten, wat het piekvermogen afvlakt. Dit vermindert de kans op het doorslaan van de stoppen. Kortom, de Sunred Dark Vintage 2500 Staand is de perfect.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer heeft 2 standen, zodat je de warmte-intensiteit naar believen kunt aanpassen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aanpassen terwijl je in je stoel zit. De terrasverwarmer heeft een minder fel gloed tijdens het verwarmen dan andere heaters.

Minpunten
  • Om gebruik te kunnen maken van de terrasverwarmer, heb je altijd een stopcontact in de buurt nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sunred Dark Vintage 2500 Staand

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sunred Dark Vintage 2500 Staand tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sunred Dark Vintage 2500 Staand. 

De review over Sunred Dark Vintage 2500 Staand is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.