Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sunred Dark 2000 Wand

Sunred Dark 2000 Wand Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SunRed RD-DARK-20. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sunred Dark 2000 Wand.

Specificaties Sunred Dark 2000 Wand

Merk

SunRed

Fabrikantcode

RD-DARK-20

Omschrijving van de Sunred Dark 2000 Wand

Met de Sunred Dark 2000 Wand kun je terrassen tot wel 19 vierkante meter verwarmen. Dankzij het windbestendige verwarmingselement gaat er weinig warmte verloren door de invloed van wind. Hoewel de warmte iets minder intens aanvoelt wanneer je verder van de heater af staat, kun je nog steeds genieten van de warmte. Deze terrasverwarmer is voorzien van een lowglare laagje over het verwarmingselement, waardoor het minder fel licht uitstraalt. Je kunt de warmte-intensiteit naar jouw persoonlijke wens aanpassen met de 3 verschillende standen (650, 1300 en 2000 watt). En het beste van alles is dat je dit allemaal kunt doen vanuit je tuinstoel met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. Raadpleeg de handleiding om te zien waar je de Sunred Dark 2000 Wand wel en niet kunt ophangen. Ons specialistisch advies is om voor beschutte en winderige terrassen vanaf 19 vierkante meter, 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Het opstarten van een terrasverwarmer vereist meer stroom, ook wel het piekvermogen genoemd. Met een softstarter kun je dit vermogen afvlakken, zodat je stroomgroep niet overbelast raakt. Hierdoor voorkom je dat de stoppen doorslaan.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer heeft 3 standen, zodat je de warmte-intensiteit naar eigen voorkeur kunt aanpassen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je vanuit je stoel de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer regelen. Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door de invloed van wind.

Minpunten
  • Je kunt niet zelf bepalen in welke richting de terrasverwarmer de ruimte verwarmt, omdat deze niet draaibaar is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sunred Dark 2000 Wand

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sunred Dark 2000 Wand tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sunred Dark 2000 Wand. 

De review over Sunred Dark 2000 Wand is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.