Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sunred Dark 1500 Wand

Sunred Dark 1500 Wand Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SunRed RD-DARK-15. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sunred Dark 1500 Wand.

Specificaties Sunred Dark 1500 Wand

Merk

SunRed

Fabrikantcode

RD-DARK-15

Omschrijving van de Sunred Dark 1500 Wand

Met de Sunred Dark 1500 Wand kun je terrassen tot 16 vierkante meter verwarmen. De terrasverwarmer is vrijwel niet windgevoelig, waardoor je weinig warmteverlies hebt door de invloed van wind. Hoewel je de warmte wel iets minder sterk zult voelen als je verder van de heater af staat, zorgt het lowglare laagje over het verwarmingselement ervoor dat de terrasverwarmer minder fel licht uitstraalt. Met de 3 verschillende standen (500, 1000 en 1500 watt) kun je de warmte-intensiteit naar wens aanpassen. En het beste is dat je dit allemaal kunt doen vanuit je tuinstoel, dankzij de meegeleverde afstandsbediening. Het is raadzaam om in de handleiding te kijken waar je de Sunred Dark 1500 Wand wel of niet kunt ophangen. Als specialist adviseren wij om voor beschutte en winderige terrassen vanaf 16 vierkante meter 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Het opstarten van een terrasverwarmer vergt meer stroom, wat resulteert in een piekvermogen. Met een softstarter kun je dit vermogen echter afvlakken, zodat je stroomgroep geen klappen krijgt. Op deze manier voorkom je dat de stoppen doorslaan. Kortom, met de Sunred Dark 1500 Wand geniet je van efficiënte en comfortabele warmte op je terras, zonder hinderlijke windinvloeden en fel licht.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer heeft 3 standen, zodat je de warmte-intensiteit naar eigen wens kunt aanpassen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer vanuit je stoel regelen. Deze terrasverwarmer heeft nauwelijks warmteverlies door windinvloeden.

Minpunten
  • Deze terrasverwarmer verwarmt een kleiner oppervlakte dan vergelijkbare terrasverwarmers, namelijk 15 vierkante meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sunred Dark 1500 Wand

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sunred Dark 1500 Wand tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sunred Dark 1500 Wand. 

De review over Sunred Dark 1500 Wand is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.