Sunred Barcelona 1500 Staand Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SunRed BAR-1500S. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sunred Barcelona 1500 Staand.

Specificaties Sunred Barcelona 1500 Staand

Merk

SunRed

Fabrikantcode

BAR-1500S

Omschrijving van de Sunred Barcelona 1500 Staand

De Sunred Barcelona 1500 Staand is de ideale terrasverwarmer voor diegenen die graag buiten genieten, zelfs op winderige dagen. Dankzij het vrijwel windbestendige verwarmingselement gaat er minimale warmte verloren, zodat je optimaal kunt genieten van de warmte. Met een warmtebereik tot 15 vierkante meter is dit apparaat perfect voor middelgrote terrassen. Het is belangrijk om te weten dat de intensiteit van de warmte afneemt naarmate je verder van de terrasverwarmer af staat. De Sunred Barcelona 1500 Staand is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Binnen slechts 5 seconden bereikt de terrasverwarmer zijn maximale vermogen, zodat je niet lang hoeft te wachten tot het warmer wordt. De verzwaarde voet zorgt ervoor dat de heater stevig blijft staan en niet gemakkelijk omvalt. Mocht hij toch omvallen, dan schakelt de terrasverwarmer automatisch uit om de veiligheid te waarborgen. Deze staande terrasverwarmer biedt ook ultieme flexibiliteit. Dankzij het draagbare ontwerp kun je de heater eenvoudig verplaatsen naar waar je hem het meest nodig hebt. Onze specialisten adviseren om minimaal 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken voor beschutte en winderige terrassen vanaf 15 vierkante meter. Bovendien is deze terrasverwarmer uitgerust met een softstarter, waardoor het piekvermogen wordt afgevlakt en je stroomgroep niet overbelast wordt. Zo voork.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door windinvloed. Met de omvalbeveiliging schakelt de terrasverwarmer automatisch uit als de heater omvalt. Je zet een elektrische terrasverwarmer snel en gemakkelijk aan door simpelweg de stekker in het stopcontact te steken.

Minpunten
  • De terrasverwarmer heeft maar één instelling, dus je kunt de warmte-intensiteit niet naar eigen wens aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sunred Barcelona 1500 Staand

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sunred Barcelona 1500 Staand tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sunred Barcelona 1500 Staand. 

De review over Sunred Barcelona 1500 Staand is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.