Sunred Atria Flame Heater Grijs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SunRed FT17G. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sunred Atria Flame Heater Grijs.

Specificaties Sunred Atria Flame Heater Grijs

Merk

SunRed

Fabrikantcode

FT17G

Omschrijving van de Sunred Atria Flame Heater Grijs

Zet de Sunred Atria Flame Heater Grijs aan tijdens een gezellige bijkletsavond met je vrienden op het terras. Deze gasheater geeft niet alleen warmte, maar creëert ook een sfeervolle ambiance in de tuin dankzij zijn vlam. Je kunt de warmte-intensiteit van de heater eenvoudig aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur. Draai aan de knop en voel de warmte toenemen tot het maximale vermogen is bereikt. Houd er echter rekening mee dat bij stevige wind de warmte kan verwaaien, waardoor het bereik iets minder groot is. Gelukkig is de terrasverwarmer uitgerust met een omvalbeveiliging, die ervoor zorgt dat hij zichzelf uitschakelt als hij onverhoopt omvalt. Vergeet niet om de batterij te controleren voordat je de terrasverwarmer gebruikt, want zonder batterij werkt de elektrische ontsteking niet en zal er geen vonk ontstaan. Advies van de specialist: gebruik een gas terrasverwarmer altijd buitenshuis en in een niet-afgesloten ruimte. Voor het verwarmen van winderige terrassen vanaf 21 vierkante meter heb je 2 van deze terrasverwarmers nodig. Houd er rekening mee dat een gasfles niet is inbegrepen bij de aankoop van deze gasheater. Deze terrasverwarmer is geschikt voor 5 kilogram propaan en butaan gasflessen. Met de Sunred Atria Flame Heater Grijs geniet je dus niet alleen van warmte, maar ook van een gezellige sfeer tijd.

Pluspunten
  • Dankzij de traploze instelling met een maximaal vermogen van 11.000 watt kun je de warmte-intensiteit naar eigen voorkeur aanpassen. Als de terrasverwarmer omvalt, schakelt de omvalbeveiliging automatisch uit. Met de wielen van de terrasverwarmer kun je de heater eenvoudig verplaatsen.

Minpunten
  • De hoeveelheid wind in de omgeving heeft invloed op de intensiteit van de warmte van de terrasverwarmer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sunred Atria Flame Heater Grijs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sunred Atria Flame Heater Grijs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sunred Atria Flame Heater Grijs. 

De review over Sunred Atria Flame Heater Grijs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.