Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sunred ARTIX HB

Sunred ARTIX HB Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SunRed ARTIX HB. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sunred ARTIX HB.

Specificaties Sunred ARTIX HB

Merk

SunRed

Fabrikantcode

ARTIX HB

Omschrijving van de Sunred ARTIX HB

Met de Sunred ARTIX HB geniet je zelfs op koudere dagen van een gezellige sfeer op het terras. De terrasverwarmer heeft een uniek design met een lampenkap die om de heater heen zit, waardoor deze een stijlvolle toevoeging is aan je buitenruimte. Dankzij het halogeen verwarmingselement is de terrasverwarmer vrijwel niet windgevoelig, waardoor je hem zelfs in een open tuin met overkapping kunt ophangen. Bovendien kun je de warmte-intensiteit aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur dankzij de 3 verschillende standen. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je eenvoudig van stand wisselen zonder op te hoeven staan. Het is belangrijk om de handleiding te raadplegen voor de juiste plaatsing van het product. Onze specialisten adviseren om voor winderige terrassen en afgesloten terrassen vanaf 19 vierkante meter 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Een terrasverwarmer verbruikt meer stroom bij het opstarten, ook wel bekend als piekvermogen. Om te voorkomen dat je stoppen doorslaan, raden we aan om een softstarter te gebruiken om deze piekstroom af te vlakken. Daarnaast is het aan te raden om de heater bij een terrasverwarmer met meerdere standen eerst op de laagste stand aan te zetten. Zo geniet je optimaal van de warmte zonder onverwachte stroompieken.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies vanwege de invloed van de wind. De terrasverwarmer heeft 3 standen, zodat je zelf de intensiteit van de warmte kunt aanpassen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aanpassen vanuit je stoel.

Minpunten
  • Je kunt de richting van de stralingswarmte niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sunred ARTIX HB

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sunred ARTIX HB tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sunred ARTIX HB. 

De review over Sunred ARTIX HB is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.