Search
Close this search box.
  1. SteamOne Thomas Black

SteamOne Thomas Black Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SteamOne TH40B. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de SteamOne Thomas Black.

Specificaties SteamOne Thomas Black

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

TH40B

Omschrijving van de SteamOne Thomas Black

Met de SteamOne Thomas Black zorg je ervoor dat je altijd fris en kreukvrij gekleed de deur uit gaat. Deze kledingstomer is uitgerust met een handige ingebouwde haak en kledinghanger, zodat je jouw kledingstuk eenvoudig kunt ophangen en gemakkelijk kunt stomen. Dankzij de snelle opwarmtijd van slechts 60 seconden kun je zelfs nog snel je overhemd stomen voordat je vertrekt. De SteamOne Thomas Black heeft een ruim waterreservoir met een capaciteit van 1,8 liter, waardoor je langdurig kunt stomen zonder tussentijds bij te vullen. En wanneer het reservoir leeg is, vul je het eenvoudig bij onder de kraan. Daarnaast is de kledingstomer voorzien van een handige kalkverzamelaar, waardoor kalkaanslag geen probleem meer is en de stomer altijd optimaal blijft werken. Met een continue stoomproductie van 40 gram per minuut verwijder je moeiteloos alle kreukels uit je kleding. En dankzij de handige wieltjes onder de stomer kun je hem na gebruik gemakkelijk opbergen. Met de SteamOne Thomas Black ben je verzekerd van een perfect gestoomde outfit, keer op keer.

Pluspunten
  • Je hangt jouw favoriete overhemd op de ingebouwde kledinghanger, zodat je gemakkelijker kunt stomen. Het waterreservoir van 1,8 liter kan worden verwijderd en is gemakkelijk bij te vullen. Het heeft een kalkverzamelaar, zodat je gewoon kraanwater kunt gebruiken om mee te stomen.

Minpunten
  • Met deze kledingstomer kun je gemakkelijk lichte kreukels uit je kleding halen, maar voor echte kreukels in stugge stoffen heb je een strijkijzer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor SteamOne Thomas Black

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de SteamOne Thomas Black tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de SteamOne Thomas Black. 

De review over SteamOne Thomas Black is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals