Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. SteamOne SY70SB Stilys

SteamOne SY70SB Stilys Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SteamOne SY70SB. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de SteamOne SY70SB Stilys.

Specificaties SteamOne SY70SB Stilys

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

SY70SB

Omschrijving van de SteamOne SY70SB Stilys

De SteamOne SY70SB Stilys is de perfecte oplossing voor drukke ochtenden waarin je snel je favoriete jurkje wilt opfrissen voordat je naar je werk gaat. Binnen slechts 1 minuut is deze kledingstomer opgewarmd en klaar voor gebruik. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld, omdat je geen bezoek aan de stomerij meer hoeft te brengen. Deze handige kledingstomer is uitgerust met een handige pauzefunctie. Wanneer je de stomer op de standaard plaatst, stopt de stoomafgifte tijdelijk. Dit betekent dat je meerdere kledingstukken achter elkaar kunt stomen, zonder dat er stoom verloren gaat. Zodra je klaar bent met het opfrissen van bijvoorbeeld je colbertje en deze in de kast hangt, stopt de stoomafgifte automatisch totdat je weer een nieuw kledingstuk op het hangertje hangt. Met een volle watertank kun je ongeveer 50 kledingstukken verfrissen. Bovendien heeft stoom een temperatuur van ongeveer 100 graden Celsius, waardoor de meeste bacteriën niet overleven. Dit betekent dat je tijdens het stomen niet alleen je kleding opfrist, maar ook gelijk desinfecteert. De SteamOne SY70SB Stilys is een must-have voor iedereen die snel en gemakkelijk zijn kleding wil opfrissen en desinfecteren, zonder gedoe met de stomerij.

Pluspunten
 • Dankzij de pauzefunctie stopt de kledingstomer tijdelijk wanneer je hem op de standaard hangt, zodat er geen stoom verloren gaat

  .

  Het waterreservoir van 1,2 liter is afneembaar en kan gemakkelijk worden bijgevuld

  .

  Het heeft een kalkverzamelaar, zodat je gewoon kraanwater kunt gebruiken om mee te stomen.

Minpunten
 • Met deze kledingstomer kun je lichte kreukels uit de kleding halen, maar voor echte kreukels heb je een strijkijzer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor SteamOne SY70SB Stilys

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de SteamOne SY70SB Stilys tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de SteamOne SY70SB Stilys. 

De review over SteamOne SY70SB Stilys is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals