Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. SteamOne S-Nomad Plus

SteamOne S-Nomad Plus Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SteamOne SN250MG-A. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de SteamOne S-Nomad Plus.

Specificaties SteamOne S-Nomad Plus

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

SN250MG-A

Omschrijving van de SteamOne S-Nomad Plus

Met de SteamOne S-Nomad Plus hand kledingstomer heb je altijd een handige oplossing bij de hand. Hang gewoon je kledingstuk aan een hanger, zet de kledingstomer aan en verwijder snel en eenvoudig kreukels uit je overhemd voordat je de deur uitgaat. Je hoeft slechts 40 seconden te wachten voordat de kledingstomer opwarmt en klaar is voor gebruik. Deze kledingstomer biedt verschillende stoomstanden, met een continue stoomproductie van 30 gram per minuut. Het waterreservoir heeft een inhoud van 0,14 liter, waarmee je ongeveer 4 tot 5 kledingstukken kunt reinigen. Een bijkomend voordeel van het gebruik van een kledingstomer is dat de stoom een temperatuur van ongeveer 100 graden Celsius bereikt, waardoor de meeste bacteriën niet overleven. Hierdoor desinfecteer je je kleding tijdens het stomen, wat een extra hygiënisch voordeel biedt. Met de SteamOne S-Nomad Plus hand kledingstomer krijg je niet alleen snel en gemakkelijk kreukvrije kleding, maar zorg je ook voor een frisse en schone look. Het compacte en draagbare ontwerp maakt het ideaal om mee te nemen op reis of voor gebruik in kleine ruimtes. Dus waar je ook bent, je kunt altijd genieten van professionele stoomprestaties met dit handige apparaat.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde borstel en een stoomproductie van 30 gram per minuut kan stoom ook moeiteloos doordringen in dikkere stoffen zoals een colbert. De handstomer is al binnen 40 seconden opgewarmd en gereed voor gebruik. Je kunt de handstomer gemakkelijk meenemen in het bijgeleverde opbergtasje.

Minpunten
  • Kledingstomers bieden een vrij lage stoomafgifte, wat betekent dat ze niet bedoeld zijn als vervanging voor je strijkijzer. De kledingstomer beschikt niet over een antikalksysteem, wat betekent dat je hem handmatig moet ontkalken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor SteamOne S-Nomad Plus

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de SteamOne S-Nomad Plus tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de SteamOne S-Nomad Plus. 

De review over SteamOne S-Nomad Plus is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals