SteamOne Foldable Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SteamOne FD80B. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de SteamOne Foldable Zwart.

Specificaties SteamOne Foldable Zwart

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

FD80B

Omschrijving van de SteamOne Foldable Zwart

De SteamOne Foldable Zwart is de perfecte reisgenoot voor jouw kleding. Dankzij het inklapbare handvat neem je deze handstomer gemakkelijk overal mee naartoe. Of je nu op vakantie bent of onderweg naar een belangrijk evenement, met deze handstomer blijft jouw kleding altijd fris en kreukvrij. Bij de SteamOne Foldable Zwart ontvang je een handige kledinghanger met zuignap. Hiermee hang je jouw kleding eenvoudig op tijdens het stomen. Met een korte opwarmtijd van slechts 15 seconden verwijder je snel en efficiënt kreukels uit je overhemd, zodat je zelfverzekerd de deur uit kunt gaan. Het volle waterreservoir zorgt ervoor dat je maar liefst 15 minuten lang onafgebroken kunt stomen. Zo kun je meerdere kledingstukken achter elkaar stomen, zonder onderbreking. Met een continue stoomproductie van 32 gram per minuut is de SteamOne Foldable Zwart ook geschikt voor dikkere stoffen, zoals colberts. Deze handstomer is niet alleen praktisch en draagbaar, maar ook krachtig genoeg om zelfs de meest hardnekkige kreukels aan te pakken. Met dit handige apparaat hoef je je nooit meer zorgen te maken over gekreukte kleding, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Deze stoomkledingstomer kan worden ingeklapt, zodat je hem makkelijk mee kunt nemen op reis. De handstomer is al binnen 15 seconden gereed voor gebruik. Met de bijgevoegde borstel en een stoomproductie van 32 gram per minuut kan stoom ook moeiteloos door dikkere stoffen gaan, zoals die van een colbert.

Minpunten
  • Kledingstomers hebben een relatief lage stoomafgifte, waardoor ze geen vervanging zijn voor je strijkijzer. De kledingstomer heeft geen antikalksysteem, dus moet je hem handmatig ontkalken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor SteamOne Foldable Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de SteamOne Foldable Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de SteamOne Foldable Zwart. 

De review over SteamOne Foldable Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals