Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. SteamOne DTC75

SteamOne DTC75 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SteamOne DTC75. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de SteamOne DTC75.

Specificaties SteamOne DTC75

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

DTC75

Omschrijving van de SteamOne DTC75

De SteamOne DTC75 kledingstomer is de perfecte oplossing voor snelle stoomtaken, met een opwarmtijd van slechts 30 seconden. Of je nu even snel een blouse wilt opfrissen of een lichte kreukel wilt verwijderen, het is zo gedaan. Deze kledingstomer is uiterst gebruiksvriendelijk, met slechts één stand en een continue stoomproductie van 25 gram per minuut. Met een waterreservoir van 0,075 liter kun je 2 tot 3 kledingstukken stomen voordat je het reservoir weer moet bijvullen. Het beste van alles is dat kledingstomers stoom produceren met een temperatuur rond de 100 graden Celsius. Dit betekent dat de meeste bacteriën niet kunnen overleven op deze temperatuur, waardoor je jouw kleding tijdens het stomen meteen desinfecteert. De SteamOne DTC75 kledingstomer is niet alleen handig voor het opfrissen van kleding, maar ook voor het hygiënisch schoonmaken ervan. Met zijn snelle opwarmtijd, gemakkelijke bediening en efficiënte stoomproductie is dit apparaat een onmisbaar hulpmiddel in elke huishouden. Probeer het zelf en ontdek het gemak en de vele voordelen van de SteamOne DTC75 kledingstomer!

Pluspunten
  • De kledingstomer is licht van gewicht en compact van formaat, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen op reis. De kledingstomer is al binnen 30 seconden klaar voor gebruik.

Minpunten
  • De zoolplaat is vrij klein, dus de handstomer kan je strijkijzer niet vervangen. Kledingstomers hebben een relatief lage stoomafgifte, waardoor ze niet geschikt zijn als vervanging voor je strijkijzer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor SteamOne DTC75

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de SteamOne DTC75 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de SteamOne DTC75. 

De review over SteamOne DTC75 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals