Search
Close this search box.
  1. SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart

SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SteamOne DP80SB. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart.

Specificaties SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

DP80SB

Omschrijving van de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart

Het verwijderen van kreukels en het opfrissen van verschillende soorten kleding wordt een eitje met de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart. Deze handige kledingstomer stelt je in staat om je kleding gewoon thuis te stomen, waardoor je geld bespaart op het laten stomen bij de stomerij. Binnen slechts 45 seconden is de stomer opgewarmd en klaar voor gebruik. Met de handige draaiknop kun je kiezen uit verschillende standen, zoals zijde, wol en linnen. Zo kun je elke stof op de juiste manier stomen en verzorgen. Jassen, colberts en overhemden kunnen eenvoudig aan de bijgeleverde hanger worden gehangen, zodat je ze moeiteloos kunt stomen. Met een volle watertank kun je ongeveer 60 kledingstukken verfrissen. De stomer produceert stoom met een temperatuur van ongeveer 100 graden Celsius. Deze hoge temperatuur zorgt ervoor dat de meeste bacteriën niet kunnen overleven, waardoor je tijdens het stomen je kleding ook meteen desinfecteert. Met de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart geniet je niet alleen van kreukvrije kleding, maar ook van een frisse en hygiënische garderobe.

Pluspunten
  • Je kunt kiezen uit specifieke standen voor zijde, wol, katoen en linnen. Het waterreservoir van 1,6 liter kan worden verwijderd en makkelijk bijgevuld worden. Het apparaat heeft een kalkverzamelaar, zodat je gewoon kraanwater kunt gebruiken om mee te stomen.

Minpunten
  • Kledingstomers bieden een relatief lage stoomafgifte, waardoor ze geen vervanging zijn voor je strijkijzer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart. 

De review over SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals