Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Roze Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Steamery 760.008. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Roze.

Specificaties Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Roze

Merk

Steamery

Fabrikantcode

760.008

Omschrijving van de Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Roze

Met de Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Roze ben je in een handomdraai verlost van vervelende pluisjes op je kleding, zoals wol en katoen. De grote kop van deze ontpiller zorgt ervoor dat je snel en efficiënt te werk kunt gaan. Daarnaast heeft de matte behuizing een chique uitstraling en zorgt het voor een stevige grip. Dankzij de ronde vorm ligt de ontpiller ook nog eens comfortabel in de hand. Deze pluisverwijderaar is draadloos, waardoor je volledige bewegingsvrijheid hebt tijdens het gebruik. En zelfs wanneer de batterij leeg is, kun je de ontpiller nog steeds gebruiken terwijl hij wordt opgeladen. Met een volledig opgeladen batterij gaat de ontpiller maar liefst 40 minuten mee. Zo kun je moeiteloos al je kledingstukken ontdoen van pluisjes. En wanneer je klaar bent met het verwijderen van pluisjes, kun je de ontpiller eenvoudig schoonmaken met de meegeleverde reinigingsborstel. Zo blijft de ontpiller altijd in topconditie en klaar voor gebruik.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Roze

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Roze tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Roze. 

De review over Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Roze is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals