Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Stadler Form Theo

Stadler Form Theo Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Stadler Form SF-T-002. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Stadler Form Theo.

Specificaties Stadler Form Theo

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-T-002

Omschrijving van de Stadler Form Theo

Met de Stadler Form Theo kun je vocht uit een ruimte tot 40 vierkante meter verwijderen. Het innovatieve apparaat heeft een waterreservoir met een capaciteit van 2,1 liter, waarin het verzamelde vocht wordt opgevangen. Wanneer het reservoir vol is, zal er een rood lampje aan de voet van de ontvochtiger oplichten, waardoor je direct weet dat het tijd is om het te legen. Maar maak je geen zorgen, als je geen zin hebt om het reservoir dagelijks te legen, kun je de meegeleverde condensafvoerslang aansluiten, zodat het water automatisch wordt afgevoerd. Een ander handig kenmerk van de Stadler Form Theo is dat je de gewenste luchtvochtigheidsgraad kunt kiezen tussen de 40 en 60 procent. Zodra deze gewenste luchtvochtigheid is bereikt, zal de ontvochtiger automatisch stoppen met werken, waardoor je energie bespaart. Bovendien is het apparaat gemakkelijk te verplaatsen dankzij de handige handgreep. Dus als je de ontvochtiger in een andere ruimte wilt gebruiken, hoef je je geen zorgen te maken over het gedoe van tillen en sjouwen. De Stadler Form Theo is niet alleen effectief in het verwijderen van vocht, maar is ook stijlvol ontworpen om naadloos in je interieur te passen. Met zijn strakke en moderne uitstraling voegt hij een vleugje elegantie toe aan elke kamer. Kortom, met de Stadler.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde afvoerslang voer je het water continu af. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de waterbak overstroomt, omdat je een waarschuwing krijgt als het apparaat vol is en het daarna automatisch uitschakelt. Dankzij het handige handvat verplaats je deze luchtontvochtiger eenvoudig naar een andere ruimte.

Minpunten
  • Om het water af te voeren, moet je de condensafvoerslang altijd naar een afvoerput leiden die lager gelegen is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Stadler Form Theo

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Stadler Form Theo tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Stadler Form Theo. 

De review over Stadler Form Theo is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.