Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Stadler Form Roger Big

Stadler Form Roger Big Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Stadler Form SF-R-018. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Stadler Form Roger Big.

Specificaties Stadler Form Roger Big

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-R-018

Omschrijving van de Stadler Form Roger Big

De Stadler Form Roger Big is een krachtige luchtreiniger die speciaal is ontworpen voor grote ruimtes tot 147 vierkante meter. Met zijn geavanceerde filtersysteem zorgt hij ervoor dat de lucht in jouw omgeving schoon en fris blijft. De luchtreiniger is uitgerust met drie verschillende filters, elk met een specifieke functie. Allereerst is er het voorfilter, dat effectief grote stofdeeltjes uit de lucht verwijdert. Daarna komt het koolstoffilter, dat onaangename geuren absorbeert en neutraliseert. Tot slot is er het HEPA 12 filter, dat pollen, virussen en bacteriën uit de lucht filtert, waardoor de kans op allergische reacties en ziekteverwekkers wordt verminderd. De Stadler Form Roger Big is voorzien van een handige luchtkwaliteitssensor, waarmee hij de luchtkwaliteit in real-time meet. In de automatische modus past de luchtreiniger automatisch de instellingen aan om de luchtkwaliteit te optimaliseren. Als je liever de controle in eigen handen hebt, kun je de luchtreiniger handmatig bedienen via de knoppen op het heldere display of zelfs op afstand via de handige app. Dankzij de wielen aan de onderkant van de Stadler Form Roger Big is hij gemakkelijk te verplaatsen naar een andere ruimte wanneer dat nodig is. Let er wel op dat het filter na gemiddeld 8 tot 12 maanden moet worden vervangen om de optimale prestaties van de luchtreiniger te behouden. Met.

Pluspunten
  • Met de automatische stand past de luchtreiniger zich aan zodra hij een verandering in de luchtkwaliteit detecteert. Je kunt deze luchtreiniger gemakkelijk verplaatsen dankzij de wieltjes. Met de app kun je de luchtreiniger ook op afstand bedienen of wanneer je niet thuis bent.

Minpunten
  • Om het beste resultaat van de luchtreiniger te behalen, dien je de filters regelmatig te vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Stadler Form Roger Big

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Stadler Form Roger Big tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Stadler Form Roger Big. 

De review over Stadler Form Roger Big is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.