Stadler Form Oskar Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Stadler Form SF-O-021. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Stadler Form Oskar Zwart.

Specificaties Stadler Form Oskar Zwart

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-O-021

Omschrijving van de Stadler Form Oskar Zwart

De Stadler Form Oskar Zwart is een innovatieve koudwaterverdamper die perfect is voor het bevochtigen van ruimtes tot 50 vierkante meter. Met de geïntegreerde hygrostaat kun je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instellen. Je hebt de keuze uit 5 verschillende standen, variërend tussen 40 en 55 procent. Deze slimme luchtbevochtiger meet continu het vochtgehalte in de lucht en wanneer dit te laag is, begint hij automatisch met bevochtigen. Op deze manier hoef jij er niet meer naar om te kijken. Naast zijn functionaliteit heeft de Stadler Form Oskar Zwart ook een uniek design dat perfect past in moderne interieurs. Met zijn bijzondere vormgeving is deze luchtbevochtiger een echte eyecatcher. De blauwe LED-lampjes geven het ingestelde vochtniveau weer en zodra ze beginnen te knipperen, weet je dat de gewenste luchtvochtigheid bereikt is. Om ervoor te zorgen dat de Stadler Form Oskar Zwart optimaal blijft werken, is het belangrijk om de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden te vervangen. Ook wordt aangeraden om de luchtbevochtiger elke 2 weken te ontkalken. Op deze manier blijft de luchtbevochtiger zijn werk perfect doen en geniet jij altijd van een aangenaam binnenklimaat.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde hygrostaat gaat de luchtbevochtiger automatisch aan wanneer de luchtvochtigheid daalt. Je kunt deze luchtbevochtiger veilig in de slaapkamer plaatsen, omdat hij een nachtmodus heeft. Het reservoir is geschikt voor geuroliën, waarmee je een heerlijke geur in huis kunt verspreiden.

Minpunten
  • Om ervoor te zorgen dat het apparaat optimaal werkt, is het nodig om de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden te vervangen. De bevochtiger beschikt niet over een afneembare watertank, waardoor bijvullen onder de kraan niet gemakkelijk is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Stadler Form Oskar Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Stadler Form Oskar Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Stadler Form Oskar Zwart. 

De review over Stadler Form Oskar Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.