Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Stadler Form Oskar Wit

Stadler Form Oskar Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Stadler Form SF-O-020. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Stadler Form Oskar Wit.

Specificaties Stadler Form Oskar Wit

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-O-020

Omschrijving van de Stadler Form Oskar Wit

De Stadler Form Oskar Wit is een innovatieve koudwaterverdamper die de luchtvochtigheid in ruimtes tot 50 vierkante meter optimaliseert. Met zijn geïntegreerde hygrostaat kun je gemakkelijk de gewenste vochtigheidsgraad instellen. Je hebt de keuze uit 5 verschillende standen, variërend tussen 40 en 55 procent. Deze slimme luchtbevochtiger meet continu het vochtpercentage in de lucht. Zodra dit te laag is, start hij automatisch met bevochtigen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken. De Stadler Form Oskar Wit heeft een uniek en eigentijds design dat perfect past bij moderne interieurs. Het is geen alledaags apparaat, maar een ware eyecatcher. De blauwe LED-lampjes geven duidelijk het ingestelde niveau weer. Zodra ze beginnen te knipperen, weet je dat de gewenste luchtvochtigheid bereikt is. Om de luchtbevochtiger optimaal te laten functioneren, is het belangrijk om de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden te vervangen. Daarnaast wordt aanbevolen om het apparaat elke 2 weken te ontkalken. Met de Stadler Form Oskar Wit haal je niet alleen een effectieve luchtbevochtiger in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Geniet van een gezonde en comfortabele leefomgeving, waarbij je zelf de controle hebt over de luchtvochtigheid.

Pluspunten
  • Met dank aan de ingebouwde hygrostaat, zal de luchtbevochtiger automatisch inschakelen wanneer de luchtvochtigheid daalt. Je kunt deze luchtbevochtiger veilig in de slaapkamer plaatsen, want hij heeft een nachtmodus. Het reservoir is geschikt voor geuroliën, waarmee je een heerlijke geur in huis kunt verspreiden.

Minpunten
  • Om ervoor te zorgen dat het goed werkt, moet je de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden vervangen. De bevochtiger heeft geen verwijderbare watertank, dus je kunt deze niet eenvoudig onder de kraan bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Stadler Form Oskar Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Stadler Form Oskar Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Stadler Form Oskar Wit. 

De review over Stadler Form Oskar Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.