Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Stadler Form Oskar Little Black

Stadler Form Oskar Little Black Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Stadler Form SF-O-061. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Stadler Form Oskar Little Black.

Specificaties Stadler Form Oskar Little Black

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-O-061

Omschrijving van de Stadler Form Oskar Little Black

De Stadler Form Oskar Little Black is een compacte koudwaterverdamper die speciaal is ontworpen om kleine ruimtes tot 30 vierkante meter te bevochtigen. Met zijn stijlvolle zwarte design voegt hij een vleugje elegantie toe aan elk interieur. Deze verdamper beschikt over 2 verschillende ventilatiesnelheden, zodat je zelf kunt bepalen hoe krachtig de luchtstroom is en welk comfortniveau je wilt bereiken. Wat deze Oskar Little Black echt bijzonder maakt, zijn de dimbare LED-lampjes en de stille nachtmodus. Hierdoor is hij ook zeer geschikt voor gebruik in de slaapkamer. Ontspan en geniet van een aangename nachtrust terwijl de Oskar Little Black stilletjes zijn werk doet en de luchtvochtigheid op peil houdt. Naast het bevochtigen van de lucht, kun je deze verdamper ook gebruiken om een heerlijke geur in huis te verspreiden. Voeg simpelweg een paar druppels geurolie toe aan het waterreservoir en geniet van een subtiele en ontspannende geur in de kamer. En maak je geen zorgen, wanneer het waterreservoir leeg is, schakelt de Stadler Form Oskar Little Black automatisch uit om energie te besparen. Om ervoor te zorgen dat de verdamper altijd optimaal presteert, raden we aan de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden te vervangen. Daarnaast is het ook verstandig om de Oskar Little Black elke 2 weken te ontkalken. Hiermee behoud je.

Pluspunten
  • Dit toestel heeft een apart reservoir voor geurolieën, waardoor je een heerlijke geur in huis verspreidt. Je luchtbevochtiger werkt het beste wanneer je het vervangbare filter regelmatig vervangt. Met behulp van het klepje aan de zijkant kun je het waterreservoir bijvullen zonder de luchtbevochtiger uit te schakelen.

Minpunten
  • Om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal werkt, dien je de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden te vervangen. Voor het vullen van het waterreservoir is een gieter nodig, aangezien het reservoir vastzit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Stadler Form Oskar Little Black

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Stadler Form Oskar Little Black tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Stadler Form Oskar Little Black. 

De review over Stadler Form Oskar Little Black is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.