Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Stadler Form Oskar Big White

Stadler Form Oskar Big White Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Stadler Form SF-O-040. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Stadler Form Oskar Big White.

Specificaties Stadler Form Oskar Big White

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-O-040

Omschrijving van de Stadler Form Oskar Big White

De Stadler Form Oskar Big White is een innovatieve koudwaterverdamper die je ruimte van maximaal 100 vierkante meter perfect bevochtigt. Met de gebruiksvriendelijke knop aan de bovenkant van het apparaat kun je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instellen. Je hebt de keuze uit maar liefst 5 verschillende standen, variërend van 40 tot 55 procent. Wat deze luchtbevochtiger echt uniek maakt, is zijn continue meting van het vochtgehalte in de lucht. Zodra de luchtvochtigheid te laag wordt, gaat de Stadler Form Oskar Big automatisch aan de slag met bevochtigen. De blauwe led-lampjes geven het ingestelde niveau duidelijk weer. En wanneer ze beginnen te knipperen, weet je dat de gewenste luchtvochtigheid is bereikt. Zo hoef je er niet meer naar om te kijken en kun je genieten van een gezond binnenklimaat. Naast zijn functionele eigenschappen heeft de Stadler Form Oskar Big White ook een elegante uitstraling die perfect past in moderne interieurs. Zijn bijzondere vormgeving maakt hem tot een ware blikvanger. Let er wel op dat je de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden vervangt voor een optimale werking. Daarnaast is het aan te raden om de luchtbevochtiger elke 2 weken te ontkalken. Zo blijft de Stadler Form Oskar Big White altijd in topconditie en geniet je van een gezonde leefomgeving in stijl.

Pluspunten
  • Dankzij het klepje aan de zijkant kan het waterreservoir worden bijgevuld zonder dat de luchtbevochtiger uitgeschakeld hoeft te worden. Geschikt voor ruimtes tot 100 vierkante meter, wat groter is dan de meeste bevochtigers in deze prijsklasse. Met het geurreservoir kan een heerlijke geur in huis verspreid worden.

Minpunten
  • Om ervoor te zorgen dat het optimaal functioneert, is het nodig om de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden te vervangen. Om het waterreservoir te vullen, heb je een gieter nodig, omdat het waterreservoir vastzit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Stadler Form Oskar Big White

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Stadler Form Oskar Big White tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Stadler Form Oskar Big White. 

De review over Stadler Form Oskar Big White is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.