Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Stadler Form George

Stadler Form George Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Stadler Form SF-G-005. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Stadler Form George.

Specificaties Stadler Form George

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-G-005

Omschrijving van de Stadler Form George

Met de Stadler Form George haal je een innovatieve luchtbevochtiger met een krachtige reinigingsfunctie in huis. Deze geavanceerde bevochtiger is uitgerust met een unieke roterende schijf die ervoor zorgt dat pollen en stofdeeltjes effectief achterblijven in het waterreservoir. Hierdoor geniet je niet alleen van een optimale luchtvochtigheid, maar wordt de lucht ook grondig gereinigd. Of je nu een kleine slaapkamer, een ruime woonkamer of zelfs een kantoorruimte wilt bevochtigen, de Stadler Form George is geschikt voor ruimtes tot maar liefst 60 vierkante meter. Met de 4 instelbare snelheidsstanden heb je altijd volledige controle over de bevochtiging. Kies bijvoorbeeld voor stand 4 wanneer de lucht extreem droog is en snak naar verfrissing, of selecteer stand 1 om de luchtvochtigheid op een aangenaam niveau te behouden. Deze luchtbevochtiger is niet alleen functioneel, maar ook erg gebruiksvriendelijk. Het afneembare waterreservoir met een capaciteit van 3,2 liter is eenvoudig bij te vullen onder de kraan. Bovendien zijn zowel het waterreservoir als de roterende schijven vaatwasserbestendig, wat het schoonmaakproces een fluitje van een cent maakt. Met de Stadler Form George geniet je van een frisse en gezonde leefomgeving, zonder gedoe.

Pluspunten
  • Met de roterende schijven verbeter je niet alleen de luchtvochtigheid, maar reinig je ook meteen de lucht. Het waterreservoir kan gemakkelijk onder de kraan worden bijgevuld aangezien het afneembaar is. Dankzij de ingebouwde hygrostaat wordt de bevochtiger automatisch ingeschakeld wanneer de luchtvochtigheid daalt.

Minpunten
  • Deze luchtbevochtiger heeft geen display waarop je de huidige luchtvochtigheid kan zien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Stadler Form George

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Stadler Form George tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Stadler Form George. 

De review over Stadler Form George is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.