Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Stadler Form Fred White

Stadler Form Fred White Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Stadler Form SF-F-008. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Stadler Form Fred White.

Specificaties Stadler Form Fred White

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-F-008

Omschrijving van de Stadler Form Fred White

Met de Stadler Form Fred White luchtbevochtiger in huis, geniet je niet alleen van een aangename luchtvochtigheid, maar ook van een heerlijke temperatuur. Deze stoombevochtiger verwarmt het water, waardoor de temperatuur in de kamer ook iets stijgt. De UFO-vormige bevochtiger heeft handige pootjes, waardoor je hem gemakkelijk en stabiel op een tafel kunt plaatsen. Dankzij de geïntegreerde hygrostaat blijft de gewenste luchtvochtigheid behouden. Tijdens het bevochtigen produceert de Stadler Form Fred White bevochtiger weinig geluid, waardoor je hem ook gerust in de slaapkamer kunt gebruiken. En als je vergeet om water bij te vullen, hoef je je geen zorgen te maken. Deze bevochtiger schakelt automatisch uit wanneer het waterreservoir leeg is. Let op: op de foto's zie je een witte stroomkabel, maar bij aankoop wordt een zwarte kabel meegeleverd. Met de Stadler Form Fred White haal je niet alleen een stijlvolle luchtbevochtiger in huis, maar ook een apparaat dat zorgt voor een aangename temperatuur. Geniet van een prettige luchtvochtigheid en een comfortabele omgeving, waarbij de bevochtiger weinig geluid produceert. Plaats de bevochtiger gemakkelijk op een tafel dankzij de stevige pootjes. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het bijvullen van water, want deze bevochtiger.

Pluspunten
  • Met een maximale geluidsniveau van 33 dB is deze bevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in deze prijsklasse. Dit apparaat heeft een ingebouwde hygrometer die de luchtvochtigheid meet. De bevochtiger schakelt automatisch uit als hij te warm wordt.

Minpunten
  • Deze luchtbevochtiger maakt gebruik van hete stoom en is daarom minder geschikt voor gebruik in de buurt van kleine kinderen. Er wordt geen waarschuwing gegeven als het reservoir leeg is, maar de bevochtiger stopt met werken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Stadler Form Fred White

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Stadler Form Fred White tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Stadler Form Fred White. 

De review over Stadler Form Fred White is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.