Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Sony XDR-C1DBP

Sony XDR-C1DBP Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Sony XDRC1DBP.CED. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sony XDR-C1DBP.

Specificaties Sony XDR-C1DBP

Merk

Sony

Fabrikantcode

XDRC1DBP.CED

Omschrijving van de Sony XDR-C1DBP

Met de Sony XDR-C1DBP wordt elke ochtend een helder radiogeluid je met open armen ontvangen. Deze wekkerradio is uitgerust met een digitale DAB+ tuner, waardoor je favoriete radioprogramma's kristalhelder en zonder enige storing klinken. Maar dat is niet alles, want deze wekkerradio is ook ideaal voor stellen met verschillende ochtendroutines. Met gemak kun je namelijk twee alarmen instellen, zodat zowel jij als je partner op tijd gewekt worden. En of je nu verkiest om gewekt te worden door de radio of een zoemer, de keuze is volledig aan jou. Het grote LCD-scherm van de Sony XDR-C1DBP geeft niet alleen de tijd weer, maar biedt ook de mogelijkheid om 's avonds de verlichting te dimmen. Zo voorkom je dat het scherm je wakker houdt terwijl je probeert te rusten. Met deze wekkerradio hoef je je dus geen zorgen te maken over een verstoorde nachtrust. Dankzij zijn compacte formaat past hij perfect op je nachtkastje, zonder veel ruimte in beslag te nemen. Kortom, de Sony XDR-C1DBP is de perfecte metgezel om je dag op een rustige en aangename manier te beginnen.

Pluspunten
  • Dankzij de DAB+ verbinding luister je storingsvrij naar de radio. Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner. Je kunt jouw smartphone eenvoudig opladen via de usb-aansluiting.

Minpunten
  • Je kunt geen eigen muziek afspelen op de wekker via bluetooth of een aux-aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sony XDR-C1DBP

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sony XDR-C1DBP tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sony XDR-C1DBP. 

De review over Sony XDR-C1DBP is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals