Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Sony ICF-C1PJ

Sony ICF-C1PJ Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Sony ICFC1PJ.CED. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sony ICF-C1PJ.

Specificaties Sony ICF-C1PJ

Merk

Sony

Fabrikantcode

ICFC1PJ.CED

Omschrijving van de Sony ICF-C1PJ

Met de Sony ICF-C1PJ wekkerradio ben je altijd op de hoogte van de juiste tijd, zelfs als de stroom uitvalt. Deze wekkerradio biedt namelijk de unieke functie van tijdprojectie, waardoor de tijd op het plafond of de muur wordt geprojecteerd. Zo kun je zelfs in het donker eenvoudig de tijd aflezen. Daarnaast beschikt deze wekkerradio over een handige back-upfunctie, waardoor je ook tijdens een stroomstoring gewoon op tijd kunt opstaan. Naast het weergeven van de juiste tijd, kun je met de Sony ICF-C1PJ ook kiezen hoe je wakker wilt worden. Of je nu wilt ontwaken met je favoriete radiozender, een zoemer of rustige natuurgeluiden, deze wekkerradio biedt verschillende opties om je dag op de juiste manier te beginnen. Bovendien kun je eenvoudig een dubbel alarm instellen, zodat zowel jij als je partner op tijd uit bed komen en geen enkele deadline hoeven te missen. Met zijn strakke design en handige functionaliteiten is de Sony ICF-C1PJ een onmisbare toevoeging aan je nachtkastje. Of je nu thuis bent, op reis of in een hotel, met deze wekkerradio ben je altijd verzekerd van de juiste tijd en een aangename manier om wakker te worden. Mis nooit meer een belangrijke afspraak en begin je dag vol energie met de Sony ICF-C1PJ wekkerradio.

Pluspunten
  • Vanuit elke hoek van de kamer zie je de tijd omdat deze wekker de tijd projecteert op de muur of het plafond. Je laadt jouw smartphone eenvoudig op via de usb-aansluiting. Je kunt ook kiezen uit natuurlijke wekgeluiden, zodat je ontspannen wakker wordt.

Minpunten
  • Je moet zelf de juiste frequentie zoeken, want deze wekker heeft geen DAB-verbinding.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sony ICF-C1PJ

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sony ICF-C1PJ tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sony ICF-C1PJ. 

De review over Sony ICF-C1PJ is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals