Somfy Protect Intellitag (5 Stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Somfy 2401488. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Somfy Protect Intellitag (5 Stuks).

Specificaties Somfy Protect Intellitag (5 Stuks)

Merk

Somfy

Fabrikantcode

2401488

Omschrijving van de Somfy Protect Intellitag (5 Stuks)

Met de Somfy Protect Intellitag (5 Stuks) haal je extra magneetcontacten in huis voor je Somfy alarmsysteem. Deze contacten kunnen eenvoudig geplaatst worden bij zowel ramen als deuren. Zodra het alarmsysteem is ingeschakeld, zal de sensor van het contact een signaal naar het basisstation sturen zodra het trillingen detecteert die kunnen wijzen op dreigend gevaar. Vervolgens zal het basisstation jou op de hoogte brengen via de handige app op je smartphone, of je nu een iOS of Android toestel hebt. Het mooie van de Somfy Protect Intellitag (5 Stuks) is dat ze alleen compatibel zijn met andere producten uit de Protect lijn van Somfy. Dit betekent dat je een volledig geïntegreerd en betrouwbaar beveiligingssysteem kunt creëren. Bovendien kun je de Intellitag contacten eenvoudig installeren en aanpassen aan jouw behoeften. Met deze extra magneetcontacten kun je met een gerust hart genieten van een veilige omgeving. Bescherm je huis en dierbaren met de Somfy Protect Intellitag (5 Stuks) en ervaar de gemoedsrust die het biedt.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Somfy Protect Intellitag (5 Stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Somfy Protect Intellitag (5 Stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Somfy Protect Intellitag (5 Stuks). 

De review over Somfy Protect Intellitag (5 Stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals