Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Somfy 1870551. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera Wit.

Specificaties Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera Wit

Merk

Somfy

Fabrikantcode

1870551

Omschrijving van de Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera Wit

Beveilig jouw huis met de Somfy Protect Home Alarm set inclusief Outdoor Camera in het wit. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om jouw woning te beschermen. Het basisstation wordt geleverd met 3 magneetcontacten, 2 afstandsbedieningen, een bewegingssensor en een luide sirene. Met de magneetcontacten kun je eenvoudig ramen en deuren beveiligen, terwijl de bewegingssensor op een strategische plek in de ruimte kan worden geplaatst. Een van de handige functies van dit alarmsysteem is dat de bewegingssensor geen huisdieren detecteert die minder wegen dan 25 kg. Dit is ideaal als je een hond of kat hebt en geen valse alarmmeldingen wilt ontvangen. Zodra de magneetcontacten of de bewegingssensor een detectie hebben geregistreerd, ontvang je direct een melding op je smartphone via de bijbehorende app. Je kunt meteen de live beelden bekijken die worden vastgelegd door de Outdoor Camera. Daarnaast zal er op de locatie zelf ook een luid geluidssignaal van 90 decibel klinken, om mogelijke indringers af te schrikken. Het beste van alles is dat dit alarmsysteem uitbreidbaar is tot maar liefst 50 sensoren, waardoor je jouw beveiliging kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Met de Somfy Protect Home Alarm set ben je verzekerd van gemoedsrust en een betrouwbare bescherming voor jouw woning.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem afgaat, ontvang je onmiddellijk een melding op je smartphone. Je kunt het alarmsysteem gemakkelijk bedienen via de app op je smartphone. Sla camerabeelden op in de cloud en bekijk ze later terug met de Somfy-app.

Minpunten
  • Voor een optimale werking van het alarmsysteem en de IP-camera is een stabiel wifi-netwerk in het hele huis vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera Wit. 

De review over Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals