Solis Fantastic 750 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Solis 970.79. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Solis Fantastic 750.

Specificaties Solis Fantastic 750

Merk

Solis

Fabrikantcode

970.79

Omschrijving van de Solis Fantastic 750

De Solis Fantastic 750 is een fantastische toevoeging aan jouw huis tijdens warme zomerdagen. Met zijn verschillende standen en eenvoudige bediening via de voetschakelaar en het grote, felverlichte LCD beeldscherm, kun je altijd de perfecte ventilatiestand kiezen. Maar deze ventilator gaat verder dan alleen verkoeling bieden. Dankzij de ionisatiefunctie zuivert hij ook de lucht in de ruimte, waardoor je altijd kunt genieten van een frisse omgeving. Geen zin om op te staan uit je luie stoel? Geen probleem! Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de Solis Fantastic 750 gemakkelijk vanuit je comfortabele plek bedienen. En maak je geen zorgen als er kinderen of huisdieren in de buurt zijn, want deze ventilator is uitgerust met een stopbeveiliging om ongelukken te voorkomen. Je kunt de ventilator volledig naar eigen wens instellen. Of je nu de voorkeur geeft aan handmatige aanpassingen of automatische instellingen, met de Solis Fantastic 750 kun je kiezen uit 3 verschillende snelheden en hem zowel horizontaal als verticaal laten draaien. Zo heb je altijd de optimale luchtstroom in jouw ruimte.

Pluspunten
  • De ventilator zuivert de lucht in de kamer dankzij zijn ionisatiefunctie. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u de ventilator gemakkelijk bedienen. In de natuurlijke windmodus varieert de ventilator automatisch tussen verschillende blaassnelheden, zodat het lijkt alsof er buiten een briesje waait.

Minpunten
  • De hoogte van de ventilator kan niet worden aangepast.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Solis Fantastic 750

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Solis Fantastic 750 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Solis Fantastic 750. 

De review over Solis Fantastic 750 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.