Solis Breeze 360 (Type 7582) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Solis 970.60. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Solis Breeze 360 (Type 7582).

Specificaties Solis Breeze 360 (Type 7582)

Merk

Solis

Fabrikantcode

970.60

Omschrijving van de Solis Breeze 360 (Type 7582)

De Solis Breeze 360 (Type 7582) is een revolutionaire staande ventilator die zorgt voor een optimale luchtstroom in elke hoek van de kamer. Met zijn unieke 360 graden draaifunctie verspreidt de Breeze de verkoelende bries gelijkmatig door de hele ruimte. Of je nu lekker wilt ontspannen op de bank of een goede nachtrust wilt hebben, deze ventilator biedt de perfecte oplossing. Met de handige afstandsbediening kun je eenvoudig de gewenste ventilatorstand instellen, zelfs vanuit je luie stoel. Geen gedoe meer met opstaan en handmatig de ventilator aanpassen. En als je ’s nachts niet wilt dat de ventilator de hele tijd aan blijft staan, kun je de ingebouwde timer gebruiken. Hiermee kun je de ventilator instellen om automatisch uit te schakelen na een bepaalde tijd, zodat je kunt genieten van een koele nacht zonder dat je je zorgen hoeft te maken over energieverbruik. Daarnaast biedt de Solis Breeze 360 ook nog eens 3 verschillende snelheidsinstellingen, zodat je altijd de verkoeling krijgt waar je op dat moment behoefte aan hebt. Of je nu een subtiele bries wilt voelen of juist een krachtigere luchtstroom wilt, deze ventilator past zich aan jouw wensen aan. Kortom, met de Solis Breeze 360 haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke ventilator in huis die je helpt om het hoofd koel te houden, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Je kunt de ventilator gemakkelijk bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Met behulp van de timer kun je de ventilator zo instellen dat hij na een bepaalde tijd stopt met blazen. Deze ventilator draait 360 graden, waardoor hij de wind door de hele kamer verspreidt.

Minpunten
  • Een staande ventilator neemt meer ruimte in dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Solis Breeze 360 (Type 7582)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Solis Breeze 360 (Type 7582) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Solis Breeze 360 (Type 7582). 

De review over Solis Breeze 360 (Type 7582) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.