Simplehuman Slim 45 Liter Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Simplehuman 838810021478. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Simplehuman Slim 45 Liter Wit.

Specificaties Simplehuman Slim 45 Liter Wit

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

838810021478

Omschrijving van de Simplehuman Slim 45 Liter Wit

Met de Simplehuman Slim 45 Liter Wit breng je een elegante en praktische pedaalemmer in huis die perfect past in smalle ruimtes. Dit slimme ontwerp zorgt ervoor dat je de prullenbak gemakkelijk kunt plaatsen, zelfs in kleine hoekjes. De emmer is ideaal voor gezinnen met 2 tot 3 personen en biedt voldoende capaciteit voor al je afval. Wat deze pedaalemmer echt bijzonder maakt, is het vingerafdrukbestendige laagje. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over vervelende vlekken op de prullenbak. Daarnaast kun je de emmer openen met een simpele voetbeweging, dankzij het handige pedaalmechanisme. Het deksel sluit altijd gecontroleerd en maakt weinig geluid, dankzij het luchtdruksysteem. Maar dat is niet alles! Het liner pocket systeem is een slimme toevoeging aan deze pedaalemmer. Hiermee kun je gemakkelijk afvalzakken van het type N opbergen en altijd binnen handbereik hebben. Het wordt dus een fluitje van een cent om een afvalzak te vervangen. Bovendien sluit de rand van de emmer netjes onder het deksel, waardoor je de afvalzak niet eens ziet. Kortom, de Simplehuman Slim 45 Liter Wit is de perfecte pedaalemmer voor een opgeruimd en stijlvol huis.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 45 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij de fingerprintproof coating heb je geen last van vingerafdrukken. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is vatbaar voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Simplehuman Slim 45 Liter Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Simplehuman Slim 45 Liter Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Simplehuman Slim 45 Liter Wit. 

De review over Simplehuman Slim 45 Liter Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals