Search
Close this search box.
  1. Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks)

Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Simplehuman SH 017587. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

SH 017587

Omschrijving van de Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks) hoef je je geen zorgen meer te maken over het wegwerken van je afval. Deze prullenbak wordt geleverd met 120 vuilniszakken, zodat je gelijk aan de slag kunt. Dankzij het slanke ontwerp past deze prullenbak gemakkelijk in smalle ruimtes, waardoor je waardevolle ruimte bespaart. De prullenbak is gemaakt van roestvrij staal en heeft een speciale coating om vingerafdrukken te voorkomen. Zo blijft hij er altijd stralend uitzien, zonder dat je constant hoeft te poetsen. Het deksel maakt gebruik van een luchtdruksysteem, waardoor het altijd gecontroleerd sluit en nauwelijks geluid maakt. Geen harde klap meer bij het dichtdoen van de prullenbak dus! Een handig kenmerk van deze prullenbak is het liner pocket systeem. Hiermee kun je je afvalzakken gemakkelijk opbergen en heb je ze altijd binnen handbereik. De rand sluit netjes onder het deksel, zodat je de afvalzak niet ziet wanneer de prullenbak gesloten is. Met de Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks) wordt afval weggooien een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Je brengt een voorraad vuilniszakken in huis, want je krijgt 120 zakken bij deze vuilnisbak. Met een capaciteit van 45 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij de fingerprintproof coating heb je geen last van vingerafdrukken.

Minpunten
  • Een blikken vuilnisbak is vatbaar voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals