Search
Close this search box.
  1. Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs

Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Simplehuman SH 017389. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs.

Specificaties Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

SH 017389

Omschrijving van de Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs

Open de Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs zonder hem aan te raken. Deze prullenbak is ontworpen met gemak en hygiëne in gedachten. Dankzij de ingebouwde sensor op de bovenkant van de prullenbak, opent het deksel automatisch wanneer je je hand in de buurt houdt. Geen gedoe meer met vuile handen of het aanraken van de prullenbak. Het motion control systeem zorgt ervoor dat het deksel niet hard dichtklapt wanneer je je afval weggooit. Dit zorgt voor een geruisloze en aangename ervaring. Daarnaast is deze prullenbak semi rond van vorm, waardoor hij gemakkelijk tegen de muur kan worden geplaatst, waardoor je ruimte bespaart in je keuken of badkamer. De Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs is niet alleen praktisch, maar ook erg handig. Aan de achterwand van de prullenbak is een dispenser ingebouwd waarin je het pakket met afvalzakken kunt plaatsen. Zo heb je altijd een nieuwe zak bij de hand wanneer je een volle afvalzak wilt verwisselen. Voor een perfect passende vuilniszak, raden we aan om de Simplehuman afvalzak met code J te gebruiken. Met deze prullenbak wordt afval weggooien een stuk eenvoudiger en hygiënischer.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 45 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij de fingerprintproof coating zul je geen last hebben van vingerafdrukken. Je kunt de deksel openen door met je hand voorbij de sensor te zwaaien, zodat je je handen vrij hebt.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is gevoeliger voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs. 

De review over Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals