Search
Close this search box.
  1. Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver

Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Simplehuman SH 018522. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver.

Specificaties Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

SH 018522

Omschrijving van de Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver

Met de Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver kun je gemakkelijk afval verzamelen voor jouw kleine gezin en moeiteloos een volle afvalzak vervangen. Zodra het deksel opengaat, komt er een roestvrijstalen ring omhoog. Met behulp van deze ring kun je de afvalzak eenvoudig losmaken of vastzetten. Je opent de prullenbak met het pedaal, waardoor je geen vieze handen krijgt. Mocht je per ongeluk toch de behuizing aanraken, dan hoef je je geen zorgen te maken. De roestvrijstalen behuizing is namelijk voorzien van een speciale coating, waardoor vette vingers of kinderhandjes geen sporen achterlaten. De geruisloze sluiting voorkomt dat het deksel met een harde klap dichtvalt zodra je het pedaal loslaat. Om ervoor te zorgen dat de prullenbak perfect aansluit, raden we aan om de Simplehuman afvalzak code J te gebruiken. Deze prullenbak is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De zilveren kleur geeft een moderne uitstraling aan jouw keuken of badkamer. Bovendien heeft de Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver een inhoud van 45 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt om al het afval van jouw gezin te verzamelen. Kies voor gemak en hygiëne met deze prachtige prullenbak van Simplehuman.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 45 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij de fingerprintproof coating heb je geen last van vingerafdrukken. Je opent de deksel met je voet, waardoor vingerafdrukken worden voorkomen.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is vatbaarder voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver. 

De review over Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals