Simplehuman Rectangular Touch Bar Recycler 2 x 24 Liter Rvs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Simplehuman SH015835. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Simplehuman Rectangular Touch Bar Recycler 2 x 24 Liter Rvs.

Specificaties Simplehuman Rectangular Touch Bar Recycler 2 x 24 Liter Rvs

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

SH015835

Omschrijving van de Simplehuman Rectangular Touch Bar Recycler 2 x 24 Liter Rvs

De Simplehuman Rectangular Touch Bar Recycler 2 x 24 Liter Rvs is een praktische en stijlvolle afvalemmer die perfect is voor het scheiden van afval. Met een totale inhoud van 48 liter biedt deze afvalemmer voldoende ruimte voor al je vuilnis. Het unieke ontwerp van deze afvalemmer maakt het openen ervan heel eenvoudig. Met een simpele lichte druk op de greep aan de voorkant opent het deksel moeiteloos. Zelfs wanneer je volle handen hebt, kun je de vuilnisbak gemakkelijk openen door er simpelweg met je elleboog of heup tegenaan te tikken. Een ander slim kenmerk van deze afvalemmer is dat de scharnieren aan de binnenkant zijn geplaatst, waardoor er geen open ruimte ontstaat tussen de muur en de prullenbak. Dit zorgt voor een nette en strakke look in je keuken of badkamer. Bovendien zijn de kunststof binnenemmers gemakkelijk te vervangen door ze halverwege vast te zetten in de buitenemmer. Met de Simplehuman Rectangular Touch Bar Recycler 2 x 24 Liter Rvs haal je niet alleen een functionele afvalemmer in huis, maar ook een mooie toevoeging aan je interieur. Dankzij het hoogwaardige roestvrijstalen materiaal is deze afvalemmer duurzaam en gemakkelijk schoon te houden. Kortom, een must-have voor iedereen die efficiënt wil omgaan met afval en tegelijkertijd stij.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 48 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Je kunt gemakkelijk afval scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de vingerafdrukbestendige coating heb je geen last van vingerafdrukken.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is vatbaarder voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Simplehuman Rectangular Touch Bar Recycler 2 x 24 Liter Rvs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Simplehuman Rectangular Touch Bar Recycler 2 x 24 Liter Rvs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Simplehuman Rectangular Touch Bar Recycler 2 x 24 Liter Rvs. 

De review over Simplehuman Rectangular Touch Bar Recycler 2 x 24 Liter Rvs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals