Search
Close this search box.
  1. Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs

Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Simplehuman SH 017808. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs.

Specificaties Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

SH 017808

Omschrijving van de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs

De Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs maakt het vervangen van een afvalzak uitzonderlijk efficiënt en gemakkelijk. Dankzij de ingebouwde dispenser aan de achterwand van de prullenbak, hoef je alleen maar het pakket met afvalzakken te plaatsen. Op die manier kun je, nadat je de volle afvalzak uit de pedaalemmer hebt verwijderd, moeiteloos een nieuwe zak uit de dispenser pakken. Vervolgens vouw je de afvalzak eenvoudig om de buitenrand van de emmer en laat je het deksel netjes over de rand vallen. Het motion control systeem zorgt ervoor dat het deksel niet hard dichtklapt, maar juist rustig sluit. Om ervoor te zorgen dat de vuilniszak perfect past, kun je bij deze prullenbak de Simplehuman afvalzak met code Q gebruiken. De Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol ontworpen. Met zijn strakke roestvrijstalen afwerking voegt deze prullenbak een vleugje moderniteit toe aan elke keuken of kantoorruimte. Bovendien heeft deze prullenbak een ruime capaciteit van 55 liter, waardoor je minder vaak de afvalzak hoeft te vervangen. Het is de ideale keuze voor drukke huishoudens of drukbezochte werkplekken. Kies voor gemak en efficiëntie met de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs, de perfecte metgezel voor een opgeruimde en.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde afvalzakdispenser heb je altijd een schone vuilniszak bij de hand. Met een inhoud van 55 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Door de rechthoekige vorm kun je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • De prullenbak is moeilijker schoon te maken omdat er geen binnenemmer in zit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs. 

De review over Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals