Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit

Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Simplehuman SH 018140. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit.

Specificaties Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

SH 018140

Omschrijving van de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit

De Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit pedaalemmer is niet zomaar een prullenbak. Het is een revolutionair ontwerp dat afvalzakken vervangen efficiënt en gemakkelijk maakt. Ingebouwd in de achterwand van de prullenbak bevindt zich een handige dispenser waarin je het pakket met afvalzakken plaatst. Op deze manier heb je altijd een nieuwe zak bij de hand zodra je de volle afvalzak uit de pedaalemmer haalt. Geen gedoe meer met het zoeken naar een nieuwe zak, gewoon pakken en plaatsen! Maar dat is niet alles. Deze prullenbak is ook voorzien van een slim motion control systeem. Dit betekent dat het deksel niet hard dichtklapt, maar rustig en gecontroleerd sluit. Geen irritante geluiden meer en geen bangmakende knallen. Gewoon een soepele en stille sluiting. En om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste maat afvalzak gebruikt, raden we aan om de Simplehuman afvalzak met code M te gebruiken. Deze past perfect in deze prullenbak en zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van de functionaliteit en het gemak dat deze pedaalemmer biedt. Met de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit pedaalemmer wordt afval weggooien een plezierige en moeiteloze ervaring. Geen gedoe, geen rommel, alleen maar eenvoud en efficiëntie. Ontdek zelf het gemak en de kwaliteit van Simplehuman en maak van het vervangen van afvalzakken een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Dankzij de afvalzakdispenser, heb je altijd een schone vuilniszak bij de hand. De prullenbak heeft een inhoud van 45 liter en is geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Door de rechthoekige vorm kun je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • De prullenbak is moeilijker schoon te maken omdat er geen binnenemmer bij zit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit. 

De review over Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals