Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs

Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Simplehuman SH 018348. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs.

Specificaties Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

SH 018348

Omschrijving van de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs

Met de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs is het vervangen van afvalzakken een eenvoudige en efficiënte taak. Dankzij de ingebouwde dispenser aan de achterwand van de prullenbak, hoef je alleen maar het pakket met afvalzakken erin te plaatsen. Op deze manier kun je gemakkelijk een nieuwe zak uit de dispenser pakken zodra je de volle zak uit de emmer hebt gehaald. De afvalzak vouw je eenvoudig om de buitenrand van de emmer heen en het deksel valt netjes over de rand. Het motion control systeem zorgt ervoor dat het deksel geruisloos sluit, waardoor er geen harde klap is. Bovendien zijn vieze vingerafdrukken verleden tijd dankzij de speciale coating die is aangebracht op de prullenbak. Voor een perfect passende vuilniszak kun je de Simplehuman afvalzak met code M gebruiken. De Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs is niet zomaar een prullenbak, maar een slimme oplossing voor jouw afvalverwerking. Met de handige ingebouwde dispenser hoef je nooit meer te zoeken naar een nieuwe afvalzak, want ze zijn altijd binnen handbereik. Het vouwen van de zak om de buitenrand van de emmer is een fluitje van een cent en het deksel sluit geruisloos dankzij het motion control systeem. Dit betekent dat je nooit meer last hebt van een harde klap wanneer je de prullenbak sluit. Bovendien zorgt de speciale coating ervoor dat vieze.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde afvalzakdispenser heb je altijd een schone vuilniszak bij de hand. De prullenbak heeft een inhoud van 45 liter en is geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Door de rechthoekige vorm kun je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Je maakt de prullenbak moeilijker schoon doordat er geen binnenemmer bij zit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs. 

De review over Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals