Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs

Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Simplehuman SH 018126. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs.

Specificaties Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

SH 018126

Omschrijving van de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs

Maak het scheiden van plastic afval en restafval gemakkelijk met de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs. Deze prullenbak is voorzien van een kunststof binnenemmer en een afvalzakhouder. Zelfs als je wat te hard op het brede pedaal stapt om afval weg te gooien, blijft de prullenbak stevig op zijn plek dankzij de stabiliteitsbalk. Zo blijft de bak altijd keurig in balans. Wanneer de afvalzak vol is, hoef je je geen zorgen te maken. Met de ingebouwde afvalzakdispenser aan de achterkant van de prullenbak vervang je de zak moeiteloos. Neem gewoon een nieuwe zak uit de dispenser, vouw de zak om de buitenrand en laat het deksel zakken. Dankzij het motion control systeem sluit de deksel geruisloos, zonder hard dicht te klappen. Voor een perfect passende afvalzak kun je de Simplehuman afvalzak Code H gebruiken. Naast zijn functionele eigenschappen heeft de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs ook een stijlvol design. De roestvrijstalen afwerking voegt een moderne touch toe aan elke keuken of kamer. Met zijn ruime inhoud van 24 + 34 liter biedt deze prullenbak voldoende capaciteit voor al je afval. Kies voor gemak en stijl met de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde afvalzakdispenser, heb je altijd een schone vuilniszak bij de hand. De prullenbak heeft een inhoud van 58 liter en is geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Het is eenvoudig om afval te scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval.

Minpunten
  • De vuilnisbak neemt aanzienlijk veel ruimte in beslag vanwege het grote formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs. 

De review over Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals