Search
Close this search box.
  1. Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs

Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Simplehuman CW1816. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs.

Specificaties Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

CW1816

Omschrijving van de Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs

De Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs is de ideale prullenbak voor al je restafval. Met deze prullenbak hoef je niet langer te worstelen met het legen van je afval, want hij is voorzien van ingebouwde wieltjes. Hierdoor kun je de prullenbak gemakkelijk van de keuken naar de kliko verplaatsen, zonder dat je de vloer beschadigt. Deze prullenbak biedt ook veel gebruiksgemak. Als je veel afval hebt, kun je het deksel vastzetten en de afvalbak openen met het pedaal. Op deze manier heb je beide handen vrij om het afval in de bak te gooien. En maak je geen zorgen, het deksel sluit niet met een harde klap. Dankzij de motion control sluiting valt het deksel geleidelijk dicht. Bovendien zie je geen vieze vingerafdrukken op de prullenbak, dankzij de speciale coating die erop is aangebracht. Voor een passende afvalzak kun je de Simplehuman afvalzak Code Q gebruiken. Met de Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs ben je verzekerd van een stijlvolle en praktische oplossing voor al je restafval.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde wieltjes verplaats je de afvalbak gemakkelijk over de vloer. Met een inhoud van 50 liter is de afvalbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij de fingerprintproof coating heb je geen last van vingerafdrukken.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is gevoeliger voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs. 

De review over Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals