Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Simplehuman Rectangular Classic 38 Liter Rvs

Simplehuman Rectangular Classic 38 Liter Rvs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Simplehuman CW1814. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Simplehuman Rectangular Classic 38 Liter Rvs.

Specificaties Simplehuman Rectangular Classic 38 Liter Rvs

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

CW1814

Omschrijving van de Simplehuman Rectangular Classic 38 Liter Rvs

De Simplehuman Rectangular Classic 38 Liter Rvs is ontworpen om op een efficiënte manier restafval te verzamelen. Met het handige pedaal kan je het deksel vastzetten en de emmer openen, waardoor je gemakkelijk met beide handen tegelijk afval kunt weggooien. De binnenemmer van de prullenbak is uitneembaar en gemaakt van duurzaam kunststof, en heeft een ruime inhoud van 38 liter. Hierdoor is de prullenbak perfect geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Een groot voordeel van de Simplehuman Rectangular Classic 38 Liter Rvs is dat je deze zonder zorgen op een houten vloer kunt plaatsen. De rubberen nopjes aan de onderkant van de prullenbak zorgen ervoor dat je vloer niet beschadigd raakt. Daarnaast beschikt deze prullenbak over een geruisloze sluiting, waardoor je geen harde klap hoort wanneer het deksel dichtvalt. Dit maakt deze prullenbak perfect voor gebruik in huis, vooral 's nachts wanneer je wilt voorkomen dat geluiden anderen storen. Om het gebruiksgemak te vergroten, wordt de Simplehuman Rectangular Classic 38 Liter Rvs geleverd met de bijbehorende Simplehuman afvalzak Code J. Deze afvalzak past perfect in de prullenbak en zorgt ervoor dat je het afval op een hygiënische manier kunt verwijderen. Dus als je op zoek bent naar een prullenbak die niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan je interieur, dan is de.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 38 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Je hebt geen last van vingerafdrukken dankzij de fingerprintproof coating. Door zijn vierkante / rechthoekige vorm kun je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is vatbaarder voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Simplehuman Rectangular Classic 38 Liter Rvs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Simplehuman Rectangular Classic 38 Liter Rvs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Simplehuman Rectangular Classic 38 Liter Rvs. 

De review over Simplehuman Rectangular Classic 38 Liter Rvs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals