Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter

Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Simplehuman CW1897. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter.

Specificaties Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

CW1897

Omschrijving van de Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter

De Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter is de perfecte pedaalemmer voor grotere huishoudens. Met een ruime inhoud van 45 liter biedt deze afvalbak voldoende capaciteit om al je afval weg te gooien. Het slanke en ruimtebesparende ontwerp zorgt ervoor dat deze pedaalemmer een mooie aanvulling is op elke keuken. Wat deze afvalbak echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de opening vast te zetten met twee deksels. Dit is vooral handig wanneer je veel afval hebt en de bak een tijdje open wilt laten staan. Dankzij de silent close technologie van Simplehuman sluiten de deksels zachtjes wanneer je klaar bent. Dit voorkomt niet alleen dat er nare geurtjes vrijkomen, maar zorgt er ook voor dat je geen last hebt van harde geluiden bij het sluiten van de deksels. Een ander voordeel van de Simplehuman Butterfly Recycler is dat het deksel vanuit het midden opent, waardoor je ruimte bespaart in de hoogte. Bovendien zijn de scharnieren aan de binnenkant van de prullenbak geplaatst, waardoor er geen open ruimte ontstaat tussen de afvalbak en de muur. Dit zorgt voor een nette uitstraling in je keuken. Het vervangen van de afvalzak is ook eenvoudig dankzij de kunststof binnenemmer. Deze kan namelijk gedeeltelijk uit de buitenemmer worden gehaald, waardoor je geen gedoe hebt met het volledig verwijderen van de binnenemmer. Daarnaast is de Simplehuman Butterfly voorz.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 45 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Je hebt geen last van vingerafdrukken dankzij de fingerprintproof coating. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • De prullenbak heeft slechts één binnenemmer, waardoor het scheiden van afval niet mogelijk is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter. 

De review over Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals