Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. SharkNinja S6002EU

SharkNinja S6002EU Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Shark S6002EU. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de SharkNinja S6002EU.

Specificaties SharkNinja S6002EU

Merk

Shark

Fabrikantcode

S6002EU

Omschrijving van de SharkNinja S6002EU

De SharkNinja S6002EU stoomreiniger biedt jou de perfecte oplossing voor het schoonmaken van jouw vloeren in huis. Met 2 verschillende stoomstanden kun je gemakkelijk vlekken verwijderen en de stoomhoeveelheid aanpassen naar jouw behoeften. Binnen slechts 30 seconden is de stoomreiniger opgewarmd en klaar voor gebruik, zodat je direct aan de slag kunt. Het handige waterreservoir, met een inhoud van 0,35 liter, kan eenvoudig worden bijgevuld met behulp van de meegeleverde schenkkan, zowel voor als tijdens het schoonmaken. Na 15 minuten kun je het reservoir opnieuw vullen, zodat je ongestoord kunt blijven schoonmaken. Daarnaast zijn de microvezel pads gemakkelijk los te halen van de stoomreiniger en kunnen ze in de was worden gegooid, zodat je ze keer op keer kunt hergebruiken bij je volgende schoonmaakbeurt. Met een kabel van maar liefst 8 meter lang, biedt de SharkNinja S6002EU stoomreiniger je voldoende bewegingsvrijheid tijdens het schoonmaken. Geen gedoe meer met beperkte bereikbaarheid, want met deze stoomreiniger kun je moeiteloos door je hele huis manoeuvreren. Kortom, deze stoomreiniger is de ideale partner voor het grondig reinigen van jouw vloeren en zorgt voor een hygiënisch en fris resultaat.

Pluspunten
  • Dankzij de 2 verschillende stoomstanden kun je de stoomhoeveelheid aanpassen aan het type vloer. De stootrand op de stoomreiniger voorkomt strepen op de muren en plinten. Dankzij de parkeerstand kun je de stoomreiniger eenvoudig opbergen.

Minpunten
  • Je krijgt geen tapijtopzetstuk om het tapijt schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor SharkNinja S6002EU

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de SharkNinja S6002EU tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de SharkNinja S6002EU. 

De review over SharkNinja S6002EU is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals